Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 04 Aralık 2015, Cuma 09:15 tarihinde eklendi. 1506 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Adayları çalışmalarını sürdürüyor

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 6 Aralık 2015 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde İlçe Başkan Adayı olan mevcut başkan Aleaddin Güncer, Coşkun Şentürk ve Özgür Kaya, adaylık çalışmalarını sürdürüyor.
CHP Adayları çalışmalarını sürdürüyor

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Adaylık çalışmalarını sürdüren Coşkun Şentürk önceki akşam köy çalışmalarından geldikten sonra Lüleburgaz Esnafını ziyaret etti. Burada karşılaştığı parti üyeleri ile birlikte fotoğraf çektiren Coşkun Şentürk ilçe başkanlığı için iddialı olduğunu söyledi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı olan Özgür Kaya’da önceki akşam Lüleburgaz’a ağlı Ahmetbey Beldesi’ni ziyaret etti.

Burada Belde Başkanı Mustafa Altındaş ve delegeler tarafından karşılanan Özgür Kaya ve ekini yaptığı konuşmalarda parti içinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Seçim çalışmalarını sürdüren ve  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı ve İlçe Başkan Adayı Aleaddin Güncer’de ekibi ile birlikte köy, belde ve mahalleleri ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek