Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 01 Aralık 2015, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1779 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de adaylar artıyor

Özgür Kaya adaylığını açıkladı
CHP’de adaylar artıyor

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda yapıldı. Saat 12.30’da başlayan toplantıyı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Aleaddin Güncer, İlçe Başkan Yardımcıları Fahrünissa Demirel ve Nihal Organ yönetti.

Toplantıda önce parti üyesi Düğüncübaşılı Mümin Putuş söz aldı. Mümin Putuş yaptığı konuşmada; “6 Aralık Pazar günü Kongre var. Üç aday yarışacak. Ben buradan delege arkadaşlarıma kişilerin delegesi değil partinin delegesi olun diyorum” dedi.

CHP üyelerinden Macit Nurtekin’de yaptığı konuşamada; “Arkadaşlar artık rakı sofralarında siyaset yapmayı bırakalım” dedi.

 

Macit Nurtekin’in konuşmasının ardından Vahit Balkan söz aldı. Vahit Balkan, CHP Lüleburgaz  Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.  Balkan yaptığı konuşmada tüm gençleri birleştirmek için aday olduğunu söyledi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda dün yapılan Pazartesi toplantısından Özgür Kaya,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adaylığını açıkladı. Özgür Kaya adaylığını açıklamadan önce yaptığı konuşmada; “Ramazan ayında iftar verdik, AKP’li dediler, Muharrem Ayı’nda iftar verdik Kızılbaş dediler,  Kadir Gecesi’nde çocuklara dondurma dağıttık cemaatçi dediler. Şimdi de çıkmış Malatyalı diyorlar.  Ama biz biliyoruz ki Lüleburgaz ve CHP   yarım yapmaz. Çünkü Atatürk’ün en yakın silah arkadaşı da Malatyalı. Bizler partideki engellemeleri ve siyaset yapma yasağını kaldırmak için aday olduk. Birileri bizleri rakip görebilir ama bizim rakibimiz kendi partililerimiz değil AKP’dir” dedi.

Özgür Kaya’nın  konuşmasının ardından CHP 23. Ve  24. Dönem Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek söz aldı. Ağır  ve uzun bir konuşma yapan Turgut Dibek; üyelerim “Şimdi bu konuşmaların zamanı ve yeri değil” demesinin ardından konuşmasını kısa kesmek zorunda kaldı.

Özgür Kaya’nın adaylık açıklamasından önce partinin televizyonundan çalışmalarını slayt olarak göstermesi partililer tarafından beğeni ile karşılandı.  Aday açıklamasının ardından toplantı fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

Ertan BAYER  

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek