Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 01 Aralık 2015, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 2809 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlaç Evi hizmetinizde

Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi Güven Sokak No: 13/B (İnönü Parkı karşısı) adresinde Lüleburgaz halkına hizmet verecek İlaç Evi Eczanesi, 30 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen törenle açıldı.
İlaç Evi hizmetinizde

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende Dr. Ayşegül Göçü ve eşi Dr. Ertuğrul Göçü’nün kızları Eczacı Nilüfer Nur Göçü’nün işleteceği İlaç Evi okunan duaların ardından hizmete başladı.

Başkan Halebak açılışta yaptığı konuşmasında yeni mezun Eczacıya bol kazançlar diledi. İşyerinin açılışından itibaren insanlara güler yüzle hizmet verildiği ve katkı sunulduğu takdirde her zaman başarılı olunacağının altını çizdi ve yeni mekânın tüm Lüleburgaz halkı adına hayırlı olmasını diledi.

Başkan Halebak mekânın açılış kurdelesini çiçeği burnunda İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu Nilüfer Nur Göçü ile birlikte yaptı.

Açılış töreni davetlilere verilen ikramla sona erdi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek