Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 30 Kasım 2015, Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi. 2651 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Damatlık almaya gitti Mercedes kazandı

Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran Beldesi’nde yaşayan Halil İbrahim Çakır, damatlık almak için Tekirdağ'da bir alışveriş merkezine katıldığı çekilişte son model Mercedes kazandı.
Damatlık almaya gitti Mercedes kazandı

Tekira Alışveriş Merkezi'nin 7. yılı dolayısıyla hediye kazananları belirlemek için tören düzenlendi

30 Temmuz-22 Kasım tarihleri arasında her 100TL’lik alışverişe Mercedes çekiliş kuponu verilen kampanyada talihli, Lüleburgaz’a çıktı. 103 bin 15 kişinin katıldığı çekilişte mutlu sona yeni evli çift kavuştu.

Sunucu Ali Tınaz tarafından telefonla aranarak Mercedes kazandığının müjdesi verilen talihli Halil İbrahim Çakır, eşi Büşra ile birlikte Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinden yarım saat sonra Tekirdağ'a geldi. Eşiyle birlikte sahneye çıkan Çakır, otomobili yeni evlendiği eşi Büşra Çakır’a hediye edeceğini söyledi. 15 Ağustos 2015 tarihinde evlenen çift, bu çekilişe evlilikten kısa süre önce Tekirdağ’a gelerek, Tekira'da yaptıkları damatlık alışverişi vesilesiyle katıldıklarını, çok mutlu olduklarını söyledi.

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek