Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 30 Kasım 2015, Pazartesi 09:08 tarihinde eklendi. 2006 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TRAKYA’nın tek lisanslı deposu

Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı ve Lüleburgaz Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz’ın tek lisanslı deposuna sahibiz. Lüleburgaz Çiftçisine ve Ortaklarımıza hizmet üretiyoruz. Çiftçimiz için var olan 20.000 tonluk lisanslı depoyu 6 ay içerisinde 35.000 tona çıkarıyoruz.” Dedi.
TRAKYA’nın tek lisanslı deposu

Lisanslı depoculuk sistemi ile sağlıklı ve güvenli ortamda depolama imkanı sağladıklarını da belirten Var; “Lisanslı depoda buğdayınızın stopaj vergisi yoktur. (900 TL’ lik buğday için %2 oranında kesilen 18 TL’ lik stopaj vergisi) Depodan ürün çıkışı yapılmadan elektronik ortamda yapılan satışlarda KDV ve gelir vergisi yoktur. Çiftçimizin buğdayını, en değerli şekilde almayı ve ilk günkü kalitesi bozulmadan, uzun süreli lisanslı depolarda korumayı taahhüt ediyoruz. LİSANSLI DEPOCULUK SİSTEMİYLE; Sağlıklı ve Güvenli Ortamda Depolama, Standartlara Göre Sınıf ve Kalite Tasnifi, Elektronik Ürün Senediyle Ticarette Kolaylık, Elektronik Ürün Senedine karşılık bankalardan kredi kullanma, Ürüne gerçek değerinde pazarlama imkânı, Vergi Muafiyeti imkânları sağlanmaktadır. FAALİYETTE BULUNAN BU TESİSLERDE, Ürünlerin sınıf, derce ve kaliteleri bağımsız “Yetkili Sınıflandırıcı” tarafından belirlenecektir. Sınıf ve derecesi eşit ürünler aynı, sınıf ve derecesi farklı ürünler ise ayrı depolarda stoklanacaktır. Lisanslı depoya teslim edilen ürünler, lehdarı mudi olmak üzere tüm risklere karşı sigortalıdır. Çiftçimiz ve Ortaklarımızla beraber yeni silolarımızda buğday alım satımı yapıp bunun doğru olacağını ve herkesin bu işten karlı çıkacağını düşünerek, ürününüzün bereketli tesisimizin herkese hayırlı olmasını dilerim.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek