Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 30 Kasım 2015, Pazartesi 09:06 tarihinde eklendi. 1579 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Olaylı maçta kazanan “Kocaeli Demirspor”

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Lüleburgazspor, ligin dokuzuncu haftasında karşılaştığı Kocaeli Demirspor’a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.
Olaylı maçta kazanan “Kocaeli Demirspor”

28 Kasım Cumartesi günü, Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda saat 13:30’da oynanan mücadeleye baskılı bir oyunla başlayan Lüleburgazspor, savunma arkasına atılan uzun toplarla rakip kalede gol aradı. İlk 45 dakikada topu ayağında daha fazla tutan Lüleburgazspor, gole 42.dakikada Ceyhun ile çok yaklaştı. Sağ kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde bomboş kalan Ceyhun, topu avuta vurdu.  İlk yarıda konuk ekip Kocaeli Demirspor ise gole 45+2. Dakikada Volkan ile yaklaştı. Volkan’ın ceza sahası içinde ki vuruşunu kaleci Vedat son anda dışarı tokatladı.

 

 

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına Kocaeli Demirspor etkili başladı. Kontra ataklarla Lüleburgazspor kalesinde tehlike yaratan konuk ekip, son vuruşlarda başarısız oldu. İlerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü eline alan Lüleburgazspor, 55.dakikada kullanılan korner vuruşunda önce Abdülkadir, ardından Emre ile net fırsattan yararlanamadı. Kocaeli Demirspor, aradığı golü 78.dakikada kullanılan korner atışında Aykut’un kafa vuruşuyla buldu ve maçta 1-0 öne geçti. Maçın kalan bölümünde gol sesi çıkmadı ve maç 1-0 Kocaeli Demirspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

‘MAÇTAN SONRA SAHA KARIŞTI’

 

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte her iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Kocaeli Demirsporlu futbolcular soyunma odasına girerken tansiyon iyice yükselirken, olaya emniyet ekipleri müdahale etti. Taraftarlar stadyumdan çıkartılırken, Kocaeli Demirsporlu futbolcular saha içinde 5 dakika bekletildikten sonra soyunma odasına alındı.

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek