Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 26 Kasım 2015, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 1047 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amatör Lig’de 16. saniyede golünü attı

Trakya Fenersporlu oyuncu Çağatay Bağçe, Üsküpspor ile oynanan maçta 16.saniyede rakip ağları havalandırarak lig tarihinin en erken gollerinden birine imzasını attı.
Amatör Lig’de 16. saniyede golünü attı

Kırklareli 1.Amatör Ligi’nde Trakya Fenerspor ile Üsküpspor arasında oynanan ve 7-0 Trakya Fenerspor’un üstünlüğü ile sona eren maçta ligde en erken gollerden birine imza atıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu, İstasyon Sentetik Saha’da oynanan karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Trakya Fenerspor,  Çağatay Bağçe’nin ayağından 16. saniye gibi kısa bir zamanda gol bulmayı başardı. Maçın ilerleyen dakikalarda da etkili futbolunu sürdüren Trakya Fenerspor karşılaşmayı 7-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

Ligde 16.saniye gibi kısa bir zamanda gol attığı için mutlu olduğunu söyleyen Çağatay Bağçe gol anını şu sözleriyle anlattı.

‘MÜTHİŞ BİR DUYGUYDU’

“Maçın santra vuruşunu Üsküpspor yaptı. Takım arkadaşlarımızla birlikte pres yaparak topu kazandık. Ardından Fatih abinin ara pasında kaleye doğru koşu yaptım. Bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldım, vuruşumda top kalecinin sağından ağlarla buluştu. Müthiş bir duyguydu. Maçtan sonra herkes, lig tarihinin erken golüne imza attığımı söyledi”, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek