Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 26 Kasım 2015, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 1831 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nilüfer Erol Kadın Kolları adaylığını açıkladı

CHP Lüleburgaz Kadın Kolları haftalık olağan toplantısı dün 13.30-14.30 saatleri arasında CHP Lüleburgaz İlçe binasında yapıldı. Toplantıyı açan CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkan Adayı Güzeri Yılmazoğlu, CHP Kadın Kolları Genel Merkezi’nin 25 Kasımla ilgili basın açıklamasını okudu.
Nilüfer Erol Kadın Kolları adaylığını açıkladı

Aralık ayı değerlendirmesinin ardından  kadın kolları içinde seçim takviminin başladığını söyledi. Güzeri Yılmazoğlu’nun ardından  CHP üyesi ve  Parti Eğitmeni Nilüfer Erol, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olduğu söyledi.

Kendisini de tanıtan Nilüfer Erol; “1974 Lüleburgaz doğumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi tamamladıktan sonra, 1993 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümünü kazandım. 1997 yılında 4 yıllık yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra aynı yıl eşim Metin Erol ile evlendi. Emekli asker eşiyim. Eşimin görevi nedeniyle yurdumuzun çeşitli yerlerinde bulundum.  Bu yerler içerisinde kadınlarımızın çok zor hayat şartlarına sahip oldukları, yerler de vardı. En son görev yerimiz olan Erzurum bu yerlerden biriydi.  Okuma-yazma dahi bilmeyen kadınlarımız vardı.  Onlara, evimde gönüllü olarak okuma-yazma eğitimi  vererek şimdi mutlulukla anabileceğim anlar yaşadım. 2008 yılında, eşim emekli olunca  memleketim olan Lüleburgaz’a yerleştik. Ve bura döner dönmez partime üye oldum. 6 yıldır parti aktif üye olarak çalışıyorum.  Bu süreçte ilçe yönetimi dahil olmak üzere  çeşitli görevler aldım.  Yine 2012 yılında parti okulunda eğitim alarak parti eğitmeni oldum.  Şimdiye kadar 5 seçim çalışması geçirdim.  Hep beraber yaşadığımız bu seçim süreçlerinde , mahalle- mahalle, ev-ev  gezerek  partime o y  isterken, diğer yandan partimize gönül veren  vatandaşlarımızı partimize davet ettim.  Üye sayımız arttırmaya çalıştım.  O gün bugündür yaşadım her dakika, her an partim adına çalışarak aktif siyaset yapmaktayım.  Ben Atatürk’ün kızıyım.  Cumhuriyet  kadınıyım.  Bu güzel vatanımızı AKP’nin elinden, biz kadınların  azmi ve örgütlü mücadelesi ile kurtaracağımıza inanmaktayım.  Bu inancımı burada bulunan  her bir kadının gözlerinde görmekteyim.  Bu inanç ile CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanlığı’na adayım.  Bu yolda siz sevgili bayanların, her birinizin desteğini istiyorum.  Hoşgörülü, yapıcı ve demokratik bir seçim geçirmemizi dileyerek sonucunun bu inanç doğrultusunda  partimize ve tüm bayanlara hayırlı olmasını dilerim.  Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim” dedi.

 

Ertan BAYER   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek