KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 25 Kasım 2015, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 1030 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO “İletişim ve kişisel gelişim” semineri düzenledi

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “İletişim ve kişisel gelişim” semineri düzenlendi.
LTSO “İletişim ve kişisel gelişim” semineri düzenledi

23 Kasım Pazartesi günü, saat 18:00’de Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde düzenlenen seminere, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Ergin Okandeniz, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, LTSO yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. 

Seminerde, Devlet Tiyatrosu Sanatçısı ve İletişim Uzmanı Adnan Erbaş,  katılımcılara seminerde etkili iletişimin püf noktalarını anlattı. Çoğumuz rutin hayatımızda nezaketi unuturuz ve bu da bizim negatif bir gün geçirmemize sebep olur. Bunun için rutin yaşamımızda da nezakete ve pozitif olmaya özen göstermeliyiz, ancak bu şekilde insanlarla doğru iletişim kurar ve güzel bir gün geçiririz.” Sözleriyle sunumunu sürdüren Erbaş, iş hayatında müşterilere ya da kişilerin iş arkadaşlarına olan yanlış tavırları ve bu tavırların nasıl düzeltilebileceği konuları üzerinde durdu. Herhangi bir konu üzerinde konuşabilme yeteneğinin sorgulanması gerektiğini ve zayıf olunan konularda kişilerin kendini geliştirmesinin gerektiğini belirtti.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek