Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 24 Kasım 2015, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 826 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üsküp’te uçaksavar fişeği bulundu

Kırklareli'nin Üsküp beldesinde bir ev ve iş yerindeki aramalarda, uçak savar ve tüfek mermileri, el bombası, silah ile kılıcın ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan kişi, serbest bırakıldı.
Üsküp’te uçaksavar fişeği bulundu

Kırklareli Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, bir istihbarat üzerine evinde ve iş yerinde yapılan aramanın ardından gözaltına alınan T.G'nin işlemleri tamamlandı.

T.G, jandarmadaki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Şüphelinin ifadesinde ele geçirilen malzemeleri antika amaçlı ev ve iş yerinde bulundurduğunu söylediği öğrenildi.

Aramada, uçak savar mermisi, el bombası, ruhsatlı silah, 4 tüfek mermisi ile tarihi eser olabileceği tahmin edilen kılıç ele geçirilmişti.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek