Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 23 Kasım 2015, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 2062 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Coşkun Şentürk adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na 6 Aralık 2015 Pazar günü yapılacak olan Genel Kurul’la ile ilgili olarak İlçe Başkan adayları adaylıklarını açıklamaya başladı.
Coşkun Şentürk adaylığını açıkladı

Lüleburgazlı İşadamı Coşkun Şentürk, önceki gün Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret ederek CHP Lüleburgaz İlçe Başkan  Adaylığını açıkladı.

Ziyaret sırasında Coşkun Şentürk’ parti üyeleri Halis Kocaoğlu, Abdullah Çeri ve Raşit Şişman  eşlik etti.

Güçlü bir CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu’nun Lüleburgaz için faydalı olacağına inandığını bu nedenle  CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı olduğunu belirten Coşkun Şentürk, “Amacımız Kırklareli’nin nüfus olarak en büyük ilçesi, en fazla CHP üyesi olan ilçesi Lüleburgaz’ı  önce Kırklareli’de sonra Trakya ve ülke genelinde söz sahibi yapmak” dedi.

Ertan BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek