Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 17 Kasım 2015, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1037 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Adım adım zirveye

Kırklarelispor: 1 - Hatayspor: 0
Adım adım zirveye

Spor Toto 2.Lig’de Kırklarelispor fırtınası esmeye devam ediyor.  Yeşil beyazlı takım hafta sonu karşılaştığı Hatayspor’u 77.dakikada Sedat Debreli’nin ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup ederek puan sıralamasında 3. sıraya yükseldi.  

 

15 Kasım Pazar günü, saat 13:00’de Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda oynanan mücadeleye iki takımda kontrollü bir oyun ile başladı.  Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk 45 dakikada iki takımda net gol pozisyonuna giremedi. İlk yarıda Hatayspor’un korner atışında kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturan Ahmet’in golü faul gerekçesi ile kabul edilmedi.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. 

 

Mücadelenin ikinci yarısına Kırklarelispor etkili başladı.  Ön alanda baskısını arttıran yeşil beyazlı takım, Hatayspor’un direncini kırarak rakip kalede tehlike yarattı. 72.dakikada sağ çaprazdan Cafercan’ın kullandığı firikik vuruşu üst direkten döndü. Kırklarelispor, aradığı golü Emin Yalın’ın şık asistinde topu ağlarla buluşturan Sedat ile buldu ve maçta 1-0 öne geçti. Bulduğu golden sonra da rakibine gol pozisyonu vermeyen Kırklarelispor, maçı 1-0 kazanarak ligde ki iddiasını sürdürdü.

 

Bu sonucun ardından puanını 22’e yükselten Kırklarelispor, puan sıralamasında 3.sıraya yükseldi. Haftayı puansız kapatan Hatayspor ise 11 puanla 14. sırada yer aldı.

 

Stat: Lüleburgaz 8 Kasım 

Hakemler: Selim Özen, Segah Tunçkol, İbrahim Tokmak

Kırklarelispor: Deniz, Davut, Göksel, Sefa (Dk. 74 Hakan), Cafercan, Emin (Dk. 81 Enis), Cemal, Engin, Salim, Volkan, Gökhan (Dk. 74 Sedat)

Hatayspor: Şener, Ahmet (Dk. 57 Ercan), Emrah, Semavi, Mesut, Burak (Dk. 90 Erol), Selahattin Selçuk, Fuat, Semih, Serkan, Emre (Dk. 80 Ufuk)

Gol: Dk. 77 Sedat (Kırklarelispor)

Sarı kartlar: Dk. 45 Emrah, Dk. 90 Ufuk (Hatayspor), Dk. 90+3 Volkan (Kırklarelispor)

Uğur Pirpor

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek