Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 09 Kasım 2015, Pazartesi 09:06 tarihinde eklendi. 1023 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 90. Dakikada güldü

Kırklarelispor-Sarıyerspor: 1-0
Kırklarelispor 90. Dakikada güldü

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor 11. Hafta karşılaşmaları kapsamında önceki gün Sarıyerspor’u ağırladı. Son haftaların formda ekibi Kırklarelispor beyaz martıları 90. dakikada oyuna sonradan giren Göksel’in volesinden attı golle 1-0 mağlup etti.

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşma saat 13.30’da başladı.  Maçta ilk sarı kartı 17. Dakikada Sarıyerspor’dan Fırat Arıkan gördü.  Maçın 35. dakikasında Kırklarelisporlu futbolcu Engin’in vurduğu top önce üst direğe ardından kalecini bakışları arasında yere vurdu ve çıktı. Uzun süre topun içeriye girip gol olduğu iddia edilse de maçın hakemi gol kararı vermedi. 43. Dakikada Kırklarelispor’dan  Emin Yalın sarı kart gördü.

Yine aynı dakikada gelişen bir pozisyon sonrasında Sarıyerspor’dan Serkan Çalık, Kırklarelispor’dan da İlkem Özkaynak kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 45. dakikada Kırklarelispor’da Gökhan Yazıcı’nın yerine Göksel Ergün oyuna girdi. Maçın ilk yarısı 0-0 sona ererken her iki takımda soyunma odasına 10’ar kişi ile gitti.

Maçın ikinci yarısına her iki takım da gol atma hedefi ile başladı. 67. Dakikada Sarıyerspor’da  Mustafa Tahir Babaoğlu oyundan çıkarken yerine Cemre Atmaca oyuna girdi. 72. dakikada  Kırklarelispor’dan Emin Yalın oyundan çıkarken yerine Enis Çeliksu oyuna girdi.

76. dakikada Sarıyerspor’da bir oyuncu değişikliği daha oldu.  Cihan Yeşilırmak oyundan çıkarken yerine  Serdar Eylik oyuna girdi. 77. Dakikada Kırklarelispor’dan Selim Kaya,  85. Dakika da ise Sarıyerspor’dan Kaan Timuçin sarı kart gördü.  85. Dakikada sarı kart gören Selim Kaya, Teknik Direktör Bilgin Erdem tarafından oyundan alınırken yerine Şahinali Terzi oyuna girdi.

Kırklarelispor’da 45. Dakikada yapılan oyuncu değişikliği ile Gökhan Yazıcının yerine oyuna giren Göksel Ergün 90. Dakikada attığı gol ile Kırklarelispor’u 1-0 öne geçirdi.   Gökhan Yazıcı’nın yerine sonradan odyuna giren Göksel Ergün’ün gol atması Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem’in oyunu ne kadar iyi okuduğunu da gösterdi.

Maçta başka gol olmayınca Kırklarelispor evinde ağırladığı güçlü Sarıyerspor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Kırklarelispor bu sonuçla ligde 19 puanla 4. Sıraya yükseldi.

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek