Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 31 Ekim 2015, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1271 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’da çifte bayram

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndan bir gün sonra ligde ki 8. Hafta karşılaşmasına çıktı. Yarın yapılacak olan parlamento seçimleri nedeniyle karşılaşmaların dün oynandığı 2. Lig Beyaz Grup’ta 12. Puanla 6. Sırada yer alan temsilcimiz deplasmanda İzmir temsilcisi Menemen Belediyespor ile karşılaştı.
Kırklarelispor’da çifte bayram

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndan bir gün sonra ligde ki 8. Hafta karşılaşmasına çıktı. Yarın yapılacak olan parlamento seçimleri nedeniyle karşılaşmaların dün oynandığı  2. Lig Beyaz Grup’ta 12. Puanla 6. Sırada yer alan temsilcimiz deplasmanda İzmir temsilcisi Menemen Belediyespor ile karşılaştı.

Lig’de 14 puanla 4. Sırada yer alan rakibine karşı üstün bir futbol sergileyen Kırklarelispor rakibini ikinci yarında bulduğu gol ile 1-0 yendi. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada maçın ilk sarı kartı 45. Dakikada Menemen Belediyespor’dan Özkan Toprak gördü.

İkinci yarı başladıktan sonra maçın 49. Dakikasında Kırkalrelispor’dan İlkem Özkaynak sayı kart gördü.  Maçın 57. Dakikasında Menemen Belediyespor’dan Yasin Güreler’de sarı kart gördü. 60. dakikada Cafecan Aksu, Kırklarelispor’u 1-0 öne geçiren golü attı.

64. dakikada Menemen Belediyespor’dan Ramazan Altıntepe’nin yerine,  Tayrfur Emre Yılmaz, 66. Dakikada da Kırklarelispor’da  Emin Yalın’ın yerine Enis Çeliksu oyuna girdi.

Kırklarelispor’da 82. Dakikada Cafer Can Aksu’nın yerine Şahin Ali Terzi, 84. Dakikada Engin Güngör’ün yerine Hasan Can Özkan oyuna girdi.

89. dakikada Menemen Belediyespor’da Murat Erdemir’in yerine Mehmet Al oyuna girdi.  90. Dakikada Menemen Belediyespor’dan Mustafa Şen sarı kart gördü. Maçta başka gol olmayınca Kırklarelispor deplasmanda rakibini 1-0 yenerek 3-0 puanın sahibi oldu.

Kırklarelispor bu sonuçla ligde 15 puanla 5. sıraya yükseldi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek