Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 26 Ekim 2015, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1214 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 4 golle 3 puanı kaptı

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor geçtiğimiz hafta Bayrampaşa’yı deplasmanda 1-0 yenerek 3 puanın sahibi olmuştu.
Kırklarelispor 4 golle 3 puanı kaptı

Kırklarelispor bu hafta da önceki gün Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda ağırladığı Pazarspor’u 3-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Kırklarelispor’un Pazarspor ile oynadığı karşılaşmayı Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ve Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker ile birlikte şeref tribününden takip etti.

Saat 13.30’da başlayan karşılaşma da maçın ilk golünü atan maça hızlı başlayan Kırklarelispor oldu.  27. Dakikada Engin Güngör Kırklarelispor’u 1 -0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı Kırklarelispor’un 1 -0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın 57. dakikasında Kırklarelisporlu İlkem Özkaynak takımının ikinci golünü attı ve Kırklarelispor’u 2-0 öne geçirdi. Maçın 73. dakikasında Enis Çeliksu takımının 3. golünü kaydetti (3-0). Maç bu skorla bitti denirken 90. dakikada Cafercan Aksu maçın sonucunu belirledi (4-0). Bu galibiyetle Kırklarelispor puanını 9’a çıkardı.

 

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek