Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 22 Ekim 2015, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 1458 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Erdin Kurt; “3-0 için çalışıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Erdin Kurt, “1 Kasım Seçimleri’nde Kırklareli’nde 3-0 yapmak için çalışıyoruz.” Dedi.
Erdin Kurt; “3-0 için çalışıyoruz”

2011 yılında Kırklareli genelinde 63 bin olan AKP oyunun  7 Haziran 2015 tarihinde yapılan  milletvekili genel seçimlerinde 9 bin azalarak 54 bine düştüğünü de belirten Erdin Kurt,  AKP’nin oylarının 1 Kasım’da 45 bine düşeceğini söyledi.

 

Erdin Kurt yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Önümüzde önemli bir seçim var bu seçim biri dört yüz vekil isteyen diğeri 7 Haziran akşamı erken seçim isteyen iki kişi yüzünden yapılıyor .  bizler Lüleburgaz’ı adım adım sokak sokak hane hane biliyoruz kadın kolları gençlik kolları ve gönüllülerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1 Kasım’da saltanatı yıkmak için gece gündüz çalışıyoruz. Biz CHP  olarak 7 Haziran öncesi seçim bildirgesinde neyi vaat ettiysek AKP  “ Kaynak yok bunlar yapamazlar.  Para nerede  ? Bunlar olursa ekonomi çöker.  Bunları yaptığı takdirde ben oyumu Cumhuriyet Halk Partisi'ne vereceğim”  diyenler  Cumhuriyet Halk Partisinin projelerini söylemeye başladılar. Biz ne dedik. Emekliye 2 maaş ikramiye,  800 bin taşeron işçiyi kadroya alma sözü,  Çiftçiye vergisiz mazot. Gençlere kredi  ve iş bulma olanağı,   Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu vaatleri için Kaynak yok diyenler şimdi Cumhuriyet Halk Partisi'nin vaatlerine sarıldılar kolunuzdan tutan mı var topla meclisi çıkar kanunu”  dedi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek