Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 20 Ekim 2015, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 886 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor deplasmandan 3 puanla döndü

Bayrampaşa: 0 - Kırklarelispor: 1
Kırklarelispor deplasmandan 3 puanla döndü

Stat: Bayrampaşa Çetin Emeç

Hakemler: Seser Tuna, Emre Bolel, Hidayet Zeybek

Bayrampaşa: İlker, Koray (Dk. 80 Melik), Oğuz, Sinan, Recep (Dk. 46 Serhat), Muhittin, Ömer Karancı, Hasan, Ali Fırat (Dk. 61 Yusuf), Berat, Feridun

Kırklarelispor: Ozan, Davut, Sefa (Dk. 85 Göksel), Cafercan (Dk. 60 Enis), Emin (Dk. 78 Hüseyin), Cemal, İlkem, Aytek, Engin, Hakan, Gökhan

Gol: Dk. 15 Gökhan (Kırklarelispor)

Sarı kartlar: Dk. 19 Muhittin, Dk. 49 Ali Fırat, Dk. 60 Sinan, Dk. 60 Koray (Bayrampaşa), Dk. 60 Sefa (Kırklarelispor)

 

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 7. haftasında Kırklarelispor, deplasmanda Bayrampaşa'yı 1-0 yendi. Maçtan sonra bir açıklamada Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan,  Can Bayrampaşa karşılaşmasından kazandıkları 3 puanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Can,  yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları Bayrampaşa'yı 1-0 mağlup ettiklerini anımsattı.

Karşılaşmada her iki takımında iyi mücadele ettiğini belirten Can, rakiplerini 1-0 mağlup ederek, ligde yükselişe geçtiklerini kaydetti.

Takımın performansından memnun olduğunu ifade eden Can, "Bayrampaşa karşılaşmasından kazandığımız 3 puanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karşılaşmaya çok iyi hazırlanmıştık ve galip olmayı başardık. Lig de tüm takımlar başarılı ve güçlü. Bizde sorumluluğumuzu bilerek karşılaşmalara hazırlanıyoruz. Kırklarelispor artık kabuğuna sığmıyor ve hak ettiği yerlere ulaşması gerekiyor." şeklinde konuştu.

 

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek