Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 17 Ekim 2015, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 819 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li Gündoğu ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu vatandaşlar ziyaret etmeye devam ediyor.
CHP’li Gündoğu ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Kırklareli Milletvekili Gündoğdu seçimden seçime vatandaşları ziyaret etmek yerine her zaman vatandaşların yanında olduğunu ve sürekli iletişim halinde olduğunu bir kez daha gösterdi. Yapılacak olan genel seçimler öncesi partisinin seçim vaatlerini seçmenine anlatan Gündoğdu Pınarhisar’da vatandaşlarla bir araya geldi

 Gündoğdu vatandaşları sadece seçimden seçime ziyaret etmediklerini her zaman ziyarette bulunduklarını ifade etti. Pınarhisar’da bir takım ziyaretleri sırasında Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, CHP Pınarhisar İlçe Başkanı Volkan Ertan, İl Genel Meclis Üyeleri, Pınarhisar Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vekil Gündoğdu vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde gidereceklerini söyledi.Partisini seçim vaatlerini vatandaşlara anlatan Gündoğdu, “ Yapılacak olan seçimlerde ülke genelinde partimiz oy sayısını ciddi anlamda arttıracak. Kırklareli’nde ve ülke geneline artacak olan oy oranımızla vatandaşımıza daha iyi hizmet sunabilmek için mecliste sandalye sayımızda da değişim olacak. Biz her zaman haklının ,çalışanın vatandaşın yanında olacağız.Vatandaşımıza hak ettiği gibi davranacağız. Kırklareli’miz vergi vermede en üst sıralarda bulunuyor fakat hükümetten hizmet almada nedense alt sıralarda bulunuyor. Biz her ile herkese eşit davranan bir partiyiz. Bizim iktidarımızda vatandaşımız kazanacak yandaşlar kaybedecek.” Şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek