Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 16 Ekim 2015, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 774 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li vekiller ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve Tuna Soykan Kırklareli’de ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor
CHP’li vekiller ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor

 Milletvekilleri Kayan, Gündoğdu ve  Milletvekili adayı Soykan CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin ile birlikte sırasıyla Kofçaz, Kırklareli, İnece, Babaeski ve Büyükmandıra belediye başkanlarını makamlarında ziyaret etti.

İl Başkanı Zengin seçim çalışmaları hakkında belediye başkanlarına bilgiler verdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Vecdi Gündoğdu Kasım ayında yapılacak olan seçimlerde CHP’nin iktidara çok yakın olduğunu vurguladı.

 “HALKIMIZ İLE BİRLİKTE İKTİDARA”

Gündoğdu vatandaş ile birlikte iktidar partisini göndereceklerini iktidara vatandaşın kendisinin geleceğini ifade ederek, ”Vatandaşımız 7 Haziranda hükümet partisini göndererek halkın ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi iktidara getireceği sinyalini vermeye başladı. Biz her zamanki gibi yine sahalarda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ezilen, çalışan, emekçi halkımın değerli oyları ile birlikte ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüz ile çalışıyoruz.” Dedi.

 Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek