Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 24 Temmuz 2012, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 1123 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de tatil yok

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısında Büyük Kurultay değerlendirilirken, Lozan Barış Anlaşması, Kıbrıs Harekatı ve DİSK Kurucu Genel Başkanı Kemal Türkler anıldı. Aynı zamanda Kurultay Delegesi olan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak “Kurultay’da gördük ki CHP’de artık demokratikleşme ve değişim var. Bu değişim CHP’ye iktidarı getirecektir” dedi.
CHP’de  tatil yok
Ertan BAYER
CHP Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kırcıoğlu, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Arslan,  CHP Ahmetbey eski Belediye Başkanı Recep Ayaz, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu ile birlikte partili üyeler katıldı.
Toplantıda Büyük Kurultay değerlendirilirken, Lozan Barış Anlaşması, Kıbrıs Harekatı ve DİSK Kurucu Genel Başkanı Kemal Türkler anıldı.
Toplantıda ilk konuşmayı yapan Turabi Kayan, Kurultay’a ait bilgi verdi. Daha sonra söz alan  Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, kendisinin aynı zamanda Kırklareli’nde 6 Kurutay Delegesi’nden biri olduğunu belirterek “ CHP’nin 34. Olağan Kurultayı’nda gördük ki CHP’de artık demokratikleşme ve değişim var. Bu değişim CHP’ye iktidarı getirecektir. Bize düşen görev halkın arasına girip çalışmalarımızı yapmaktır.” Dedi.
Halebak’ın ardından söz alan Turgut Dibek, yaptığı konuşmada Parti Meclisi için kendinsin de aday olduğunu belirterek parti meclisine 434 başvuruda bulundu. 60 kişi girdi. Bunların 52 tanesi seçilerek girdi.  8 tanesi Bilim Kültür Komisyonuna atandı. Bende 69. oldum” dedi.
Dibek’in konuşmasının ardından Lozan Anlaşması ile ilgili olarak bir slayt gösterisi yapıldı. Daha sonra CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, Lozan Barış Anlaşması ile ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.
Daha sonra Kıbrıs Barış Harekatı ve DİSK Kurucu Genel Başkanı Kemal Türkler’in öldürülmesi ile ilgili önce slayt gösterisi yapılıp bilgi verildi..
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, Kıbrıs Barış Harekatı’nı Türkiye’nin Amerika’ya karşı yaptığını belirterek o zaman CHP Genel Başkanı ve Başbakan olan Bülent Ecevit “Amerika’nın tüm tehtidlerine rağmen Kıbrıs’ harekat düzenleyip adaya barış götürmüştür” dedi.
CHP Lüleburgaz Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Kolları’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevgi Kenar’da yaptığı açıklamada, “DİSK Kurucu Genel Başkanı Kemal Türkler, işçi sınıfının unutulmaz liderleri arasındadır. Kemal Türkler, emeğin ancak, kapitalizmin sonra hakkını alabileceğini savunmuştur. Ancak Emperyalizm O’nu aramızdan almıştır” dedi.
CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün düzenlediği Pazartesi toplantısı saat 14.00’de sona erdi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek