Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 08 Ekim 2015, Perşembe 09:36 tarihinde eklendi. 1073 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Siyaset hızlandı

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimleri’nde Kırklareli’den parlamentoya milletvekili gönderen AK Parti ve CHP’de çalışmalar hızlandı.
Siyaset hızlandı

 AK Parti Kırklareli milletvekili adayı Selahattin Minsolmaz, Babaeski ilçesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti Minsolmaz ve beraberindeki heyet Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Özün'ü ziyaret etti. Minsolmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Türkiye'nin kötü bir süreçten geçtiğini ileri süren Minsolmaz, 1 Kasım’da yapılacak seçim ile kötü günlerin geride kalacağına inandığını vurguladı.Yapılacak seçimin ülkenin geleceği için büyük öneme sahip olduğunu belirten Minsolmaz, ülkedeki istikrarın sürmesini istediklerini ifade etti.Vatandaşlara güvencinin sonsuz olduğunu aktaran Minsolmaz, 1 Kasım’da ülkede yeniden AK Parti’nin hükumetin başına getireceğine inandığını kaydetti. 

Özün’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi. Minsolmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin ve Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti.

 

CHP’li vekillerden Halebak’a ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili Adayları Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve Tuna Soykan dün CHP’li Lüleburgaz Belediye  Başkanı Emin Halebak’ı ziyaret etti.

CHP’li vekiller CHP’nin Kırklareli’ndeki hedefinin AK Parti ve MHP’nin oylarını 45 bin altında tutmak CHP’nin oyunu 136 bine çıkartıp 3-0 yapmak olduğunu söylediler.

CHP’li Kırklareli Milletvekili Adayları Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve Tuna Soykan daha sonra ziyaretlerine beldelerle ziyaret ettiler.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek