Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Ekim 2015, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 1067 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan “3 Kasım’da geldiler 1 Kasım’da gidecekler”

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Mimar Turabi Kayan, 23. Ve 24. Dönem Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, Ahmetbey eski Belediye Başkan Recep Ayaz, CHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı Feyzullah İşbilir, CHP Evrensekiz Belde Başkanı Abdurrahim Akyıldız ile parti üyeleri katıldı.
CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan  “3 Kasım’da geldiler 1 Kasım’da gidecekler”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer ile Başkan Yardımcısı Fahrünissa Demirel’in yönettiği toplantıya parti üyeleri büyük ilgi gösterdi.

 Toplantıda söz alan Ahmetbey eski Belediye Başkan Recep Ayaz; “İl, İlçe ve Belde örgütlerimizde 1 Kasım seçimleri ile ilgili bir iştahsızlık görülüyor. Bu seçimleri ciddiye alıp çok çalışmalılar. Bu da tek yumruk olmakla olur” dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Mimar Turabi Kayan’da; “Bu seçim milletin iradesi kelimesini ağzından düşürmeyenlerin milletin iradesini hiçe sayarak halka dayattığı bir seçimdir. Ama  halkımız kendi koltuklarını düşündüğü için CHP’ye hükümeti kurma görevini vermeyenlere inat bu görevi CHP’ye verecektir” dedi.

Güneydoğlu illerine yaptığı gezide halkın CHP’ye olumlu baktığını tespit ettiğini de belirten Kayan; “Bizler gittiğimiz yer de bu seçimi sadece iktidarını düşünlerin isteği ile yaptığımız halka anlatmalıyız” dedi.

CHP’nin iktidara geldikten sonra ilk yüz gün de yapacakları ile ilk bir yılda yapacaklarını belli olduğunu da belirten Turabi Kayan; “CHP iktidara geldikten sonra ilk yüz gün içinde emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramları’nda birer maaş ikramiye verilmesine yönelik düzenleme,  Aile Sigortası Kanunu TBMM’den çıkacak, Kamuda Taşeron İşçiliğine Son Verilecek-Taşeron İşçiler Kadroya Alınacak, Kredi Kartı ve Tüketicisi Kredisi Borçlarından Faizlerin en az yüzde sekseninin silinmesine yönetil düzenleme, Siyasi Ahlak Yasası, TBMM’de Kesin Hesap Komisyonu Kurulacak, Passolig Uygulaması Kalkacak, Üniversite Mezunlarının Okurken Aldıkları Kredinin geri ödemesi iş bulana kadar ertelenecek” dedi.

Turabi Kayan konuşmasının ardından bir cenaze törenine katılmak için Yenibedir Köyü’ne gitti.

Turabi Kayan gittikten sonra söz alan CHP 23. Ve  24. Dönem Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek yaptığı konuşmada CHP’nin Kırklareli’de 3-0 sonucuna 7 Haziran seçimlerinden daha yakınız” dedi.

Turgut Dibek konuşmasını uzatınca bazı parti üyelerinin esnemeye başladığı görüldü.  Turgut Dibek’in konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, Pazartesi toplantılarının 1 Kasım seçimlerine kadar ertelendiğini belirterek; “2 Kasım 2015 Pazartesi günü 3 -0 kutlamak için yapacağımız toplantıda görüşmek üzere. Şimdi sahalara iniyoruz” dedi.

Ertan BAYER 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek