Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Ekim 2015, Salı 09:05 tarihinde eklendi. 1253 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kırklareli Milletvekili Gündoğdu’dan köylere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu köyleri ziyaret ederek vatandaşların dertlerini dinliyor.
CHP Kırklareli Milletvekili Gündoğdu’dan köylere ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili Gündoğdu seçimden seçime vatandaşları ziyaret etmek yerine her zaman vatandaşların yanında olduğunu ve sürekli iletişim halinde olduğunu bir kez daha gösterdi. Yapılacak olan genel seçimler öncesi partisinin seçim vaadlerini seçmenine anlatan Gündoğdu 04 Ekim Pazar günü 11tane köye ziyaret gerçekleştirdi.

 

“HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ. HERŞEY ONLAR İÇİN”

Gündoğdu vatandaşları sadece seçimden seçime ziyaret etmediklerini her zaman ziyarette bulunduklarını ifade ederek,”Vatandaşlarımız için gerek Ankara’da gerek Kırklareli’nde sürekli aktif olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz başka vekiller gibi seçimden seçime ortaya çıkmıyoruz. Her zaman ortadayız ve vatandaşımız istediği zaman bizi rahatlıkla bulabiliyor. Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu partimizin seçim bildirgesinin bizlerle paşlaştı. Haziran ayında yayımlamış olduğumuz bildirgemize gazi,şehit aileleri öğrencileri kapsayan projeleri dahil ettik.Haziran ayında ilimizde sıkmadık el bırakmayacağız,girmedik kahvehane,köy bırakmayacağız dedik ve bunu gerçekleştirdi.Kasım ayında yapılacak seçm öncesi çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayarak ilimizde Demircihalil, Yörükbayır, Düzorman,Koruköy, Kapaklı, Dereköy, Geçitağzı, Karadere, Şükrüpaşa, Kuzulu ve Ahmetçe köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımıza parti politikalarımız anlattık. “ dedi.

Köylere gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten vatandaşlar duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gündoğdu’nun tam bir halk vekili olduğunu ifade ettiler.

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek