Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 05 Ekim 2015, Pazartesi 09:04 tarihinde eklendi. 897 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İkinci toplantı yapıldı

Lüleburgaz İlçe Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu’nun 2. toplantısı Kaymakam Mustafa Kaya başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapıldı.
İkinci toplantı yapıldı

 Geniş katılımlı olarak gerçekleşen toplantıda öncelikle Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. A. Önder Porsuk tarafından katılımcılara bir önceki toplantının özeti, ilçe aksiyon planı ve kurula üye olan kurumların çalışmaları ve kuruma gönderdikleri veriler hakkında bilgiler sunuldu.

Toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Lüleburgaz Devlet Hastanesi Başhekimi  Dr. Nilgün Sema Çomaklı, Zabıta Müdür vekili Raif Bıyıktaş,  söz alarak genel durum hakkında kurul üyelerine bilgi verdi.

Uyuşturucu ile mücadele konusunda Yüksekokul Müdürü Bora Aslan, Kütüphane Müdür Vekili Dilek Beyoğlu, kurumlarının konu hakkındaki görüşlerini bildirdi.

Toplantının son değerlendirmesini  yapan Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya  bir ay sonra üçüncü toplantıda görüşmek üzere toplantıyı sona erdirdi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek