Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 05 Ekim 2015, Pazartesi 09:02 tarihinde eklendi. 876 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Şaka gibi!”

Son yıllarda bu sözü çok sık söyler olduk. Daha önce defalarca belirttiğim gibi "ÇED gerekli değildir" iktidarın yandaşlara sunduğu bir hizmete dönüşmüş durumdadır. Toplumun isteklerine ters düşen, daha önemlisi de doğal yaşamı toplumun ortak çıkarlarına aykırı olarak tahrip eden bu anlayışın adaletli olmadığı açıktır.
“Şaka gibi!”

Siyasetin ne anlama geldiğini sorgulamak gerekmektedir. Siyaset, iktidarın isteklerini gerçekleştirme yolu değil, topluma hizmet etme yoludur. Gelin görün ki ülkemizde böyle olmuyor, olamıyor! Ülkemizin zenginliklerini görenler yıllardır ilk önce iktidarı ele geçirme planlarını yapıyor ya da yaptırıyor ve de arkasından ele geçiriyorlar. Bu nokta da doğrudan yana olamayan güçten yana olan bizler sayesinde de her şeyi yapıyorlar. 

 

Trakya’yı talan edenler bölgeyi bu defa RES projeleriyle KATLEDİYORLAR. RES günümüzde öne çıkan bir yatırım türü haline geldiğinden, karlı yatırım peşindeki şirketler, yer seçimi vb. konularda hiçbir amaç-sonuç ilişkisi gözetmeksizin yatırım peşinde koşmaktadır. Özellikle de kamuya ait alanları ( ormanlık ) seçen şirketler halkın malı olan bu alanların talanlarından rahatsız olmamaktadırlar. Bir şirketin karlı yatırım peşinde koşarken doğaya ve doğadaki canlılara verdiği zararı gözetmemesi önemli bir sorundur ve lakin daha önemli sorun, iktidarın buna çanak tutacak uygulamalara alet olmasıdır. Devletin temsilcisi olan valilerimizin bu konuda halktan yana kararlar alması zorunluluktur.

 

GELECEĞİNE SAHİP ÇIK!

 

Hakan Dedeoğlu - Lüleburgaz

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek