Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Ekim 2015, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 669 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hain Saldırıyı Kınıyoruz…

Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Hakan önceki akşam çıktığı canlı yayından sonra kimliği belli kişiler tarafından fiziki saldırıya uğramış ve darp edilmişti.
 Hain Saldırıyı Kınıyoruz…

Oysa bu olay gerçekleşmeden önce Star Gazetesi yazarı Cem Küçük’ün "İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun” şeklindeki köşe yazısı ve Ak Parti Milletvekili Abdürrahim Boynukalın’ın "Evinin önüne gidecektim. Bunlar dayak yememişler hiç. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak oldu” açıklamaları yapmışlardı.

Demokrasinin temeli farklı düşüncelerin de var olduğunu kabul etmek ve bu düşüncelere katılmasak bile saygı göstermektir.

Bizler Gazeteci-Yazar  Ahmet Hakan’a yapılan bu saldırıyı kınıyor, Türk Adaleti’nin  bu alçakça saldırıyı gerçekleştiren kişileri yargı önüne çıkartmasını bekliyoruz.

Murat Mahir ALTAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek