Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 29 Eylül 2015, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 1504 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’da üçüncü tur sevinci

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kırklarelispor'un başkanı Volkan Can, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
Kırklarelispor’da üçüncü tur sevinci

Can, yaptığı açıklamada, kendi sahalarında karşılaştıkları BUGSAŞ Spor'u 2-1 yenerek 3. tura yükseldiklerini söyledi.

Kırklarelispor'un  Ziraat Türkiye Kupası'nda tarihinde ilk kez tur atladığını ifade eden Can, kulüp olarak başarılarına başarı kattıklarını vurguladı.

Takımın performansından memnun olduklarını dile getiren Can, ''Bu sezon ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı olmak istiyoruz. Bir üst tura yükselmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kırklarelispor artık kabuğuna sığmıyor. Trakya'nın tek profesyonel takımı olarak, ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda  en iyi şekilde mücadele etmeye çalışıyoruz. Bu gururu bizlere yaşatan futbolcularımıza da teşekkür ederim.'' şeklinde konuştu.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek