Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 23 Temmuz 2012, Pazartesi 09:05 tarihinde eklendi. 1013 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurultay CHP’ye yakıştı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurultayını değerlendirerek, CHP’ye yakışan bir kurultay olduğunu dile getirdi.
Kurultay CHP’ye yakıştı
Başkan Halebak yaptığı değerlendirmede, kurultayın sosyal demokrat bir partiye yakışan bir şekilde olduğuna vurgu çekerken, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin uzun zamandır ihtiyaç hissettiği yenilenmeyi bu kurultayda sağladığı inancındayım. Son derece demokratik bir ortanda yapılan kurultayda isteyen herkes konuştu ve aday oldu. Her biri de afişlerini, pankartlarını astı. Birebir kendilerini tanıttılar, kulislerini yaptılar. Adı üstünde çarşaf gibi bir listeyle de seçimi gerçekleştirdik. Delegelerde özgür iradeleriyle parti meclisini seçtiler” dedi.
 
Çıkan sonucu tüm Türkiye’nin gördüğünü ifade eden Halebak, “Parti delegeleri de yenilenmeden yana, soldan yana, sosyal demokrasiden yana tavrını koymuştur. Genel başkanımız da yeni bir söylemle Türkiye’nin tüm sorunlarının üstesinden geleceğini ifade eden bir konuşma yaptı. Bu da hem partililere hem de Türkiye’ye umut olduğu inancı taşıyorum. Hoşgörü içerisinde kavgasız, dövüşsüz özgürce bir kurultay gerçekleşti. Bu kurultayın hem partimize hem de Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek