Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 19 Eylül 2015, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1438 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili adayları kesinleşti

1 Kasım’da yapılacak olan parlamento seçimleri ile ilgili AK Parti, CHP ve MHP’nin Kırklareli Milletvekili adayları belli oldu.
Milletvekili adayları kesinleşti

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde AK Parti Kırklareli 1. Sıra Milletvekili adayı olan ve 25. Dönem Kırklareli Milletvekili olan Hamdi Irmak bu kez ilk üçe giremedi.

AK Parti’de birinci sıra milletvekili adayı Selahattin Minsolmaz, ikinci sıra milletvekili adayı Turan Altıntel, üçüncü sıra milletvekili adayı da Aytaç Aksoy oldu.

CHP’de sıralama ve isimler değişmedi. Birinci sıra Turabi Kayan, ikinci sıra Vecdi Gündoğdu, üçüncü sıra Tuna Soykan oldu.

MHP’den 7 Haziran tarihinde yapılan milletvekili seçimlerinde 4 bin oyla milletvekilliğini kaçıran Derya Bulut aday adayı olmadı.

MHP’de birinci sırayı Selçuk Yılmaz, ikinci sırayı Hüsnü Cumalı, üçüncü sırayı da Oktay Kahve aldı.

18 Eylül 1970 doğumlu olan Selahattin Minsolmaz dün birinci sıraya atandığını öğrenince en güzel doğum günü hediyesini almış oldu.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek