Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 17 Eylül 2015, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 1154 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Basın Sorumlusu Nihal Organ; “Gün birlik ve beraberlik günüdür”

CHP Lüleburgaz Basın Sorumlusu Nihal Organ ülke gündemi ile ilgili yaptığı açıklamada “Gün birlik ve beraberlik günüdür. Ülkemizde iç savaş çıkarmayı hedefleyenlere, Kurtuluş Savaşı vermiş olan bu toprakların insanlarını birbirlerine düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirelim” dedi.
CHP Basın Sorumlusu Nihal Organ;  “Gün birlik ve beraberlik günüdür”   CHP Lüleburgaz Basın Sorumlusu Nihal Organ’ın yaptığı açıklama şöyle; “Genel bir kabulle dini mezhebi, dili ,ırkı ne olursa olsun ‘NE MUTLU TÜRK’ ÜM ‘ diyebilen herkesi Türk kabul eden toplumumuz kederde tasada sevinçte bir olabilen ender uluslardan biridir.  Bu duygu ve düşünceler içinde aynı vatan toprağı üzerinde beraberce yaşamış Türk, Kürt, Laz, Çerkez  vb  nice halklar birlik ve beraberliğin erişilmez mutluluğu ile tüm insanlığa örnek olmuştur. Daha yüzyıl önce Çanakkale’ de yüz binlerce şehidimizin aynı vatan toprağı aynı bayrak için canlarını verdiklerini unutamayız Atatürk’ümüzün önderliğinde verilen kurtuluş savaşı mücadelemizde canlarını veren şehitlerimiz , gazilerimiz hiçbiri Kürt , Laz, Çerkez vb. kimlikleri ile değil Türk kimliği ile anılmışlar ulusumuzun kalbinde birer onur abidesi olmaya devam etmektedirler. Dün böyle idi. Ya bugün ? Emperyalist güçlerin orta doğu coğrafyasında ve yurdumuz topraklarımız üzerinde geçmişte sergiledikleri başaramadıkları bu kahpe oyunun bugün figüranları mı olacağız ? Yıllar yılı beraber olmanın birlik olmanın mutluluğuna daha doyamadan bu yazılan kirli senaryonun figüranlarımı olacağız ? Ey sevgili Kürt kardeşlerim bizler canız, bizler dostuz, akrabayız, arkadaşız, kardeşiz kederde tasada sevinçte aynı duyguları yaşayan insanlarız. Bu güzel vatan toprağında şanlı bayrağımızın dalgalandığı her karış toprağımızda sana da bana da diğerlerine de yer var. Gel bu emperyalistlerin oyununu birlikte bozalım gel beraber Atatürk’ümüzün ‘YURTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ ‘ direktifine uyalım ve Türkiye’mizin dünyada en çağdaş uluslar seviyesine beraber yükseltelim. Gel uzaya gönderilecek füzeye uyduya kardeşliğimizin ortak adı olan ‘ TÜRKİYE ATATÜRK ‘ adlarını yazdıralım. Sevgili kardeşim ; zaman su gibi akıp gidiyor etrafımızdaki yangını hepimiz görüyoruz Irak,   Libya, Mısır  ve son  olarak da Suriye’de oynan oyunu birlikte görüyoruz dün birbirine canı gönülden sahip çıkan o güzelim insanlar sabah olduğunda birbirlerini öldürebilecek kadar canileşebiliyorlar.Biz kardeşiz kardeşler kardeşini kanının aktığı yerde huzur ve mutluluk içinde yaşabilir mi ? Gel bu kirli oyunu birlikte bozalım biz kardeşiz ve sonsuza kadar kardeş kalalım. Gel eskisi gibi kucaklaşalım bayram mı bayram düğünü düğün hüznü hüzün gibi birlikte paylaşıp birlikte yaşayalım. Sizi seviyoruz sizleri sevgi, saygı muhabbetle kucaklıyoruz.”

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek