Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 15 Eylül 2015, Salı 09:07 tarihinde eklendi. 1176 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Kayan’a teşekkür ziyareti

Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Şenol Turan, CHP 25. Dönem Milletvekili Turabi Kayan’ı ziyaret edip önümüzdeki seçimler için başarılar diledi.
Milletvekili Kayan’a teşekkür ziyareti

Başkan Turan’a ziyareti esnasında Takımın Basın Sözcüsü Çağlayan Topçu ve Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz da eşlik etti. Milletvekili Kayan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Lüleburgazspor’un yeni yönetimine başarılar diledi. Kayan “Lüleburgazspor Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük kulüpleri yenip kupadan elemiş ve Trakya’nın gururu olmuş bir markadır. Geçmişten gelen bazı sıkıntılar nedeniyle takım hak ettiği yerde değildir fakat yeni yönetimin gayretleriyle hepsinin aşılacağına ve Lüleburgazspor’umuzun yeniden hak ettiği yerlere geleceğine inancım tamdır” dedi.

 

 “Başka vekiller gibi telefonlarını kapatmadı, Lüleburgaz ile bağlarını koparmadı”

 

Lüleburgazspor Başkanı Turan da Milletvekili Kayan’a teşekkür edip önümüzdeki seçimlerde başarılar diledi.

Başkan Turan “Milletvekili Turabi Kayan, geçmişten günümüze her zaman Lüleburgazspor’a maddi ve manevi destek olmuş, Milletvekili seçildikten sonra da bazı vekiller gibi telefonlarını kapatmamış ve her zaman desteklerini sürdürmüş, Lüleburgaz ile bağlarını hiçbir zaman kopartmamıştır. Kendisine teşekkür ediyor ve seçimlerde başarılar diliyoruz” dedi.

Daha sonra Milletvekili Kayan Lüleburgazspor’a yine destek oldu ve kombine bilet aldı.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek