Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 21 Temmuz 2012, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1153 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kayan’ dan Kurultay değerlendirmesi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, 17-18 Temmuz 2012 tarihlerinde Ankara’da yapılan CHP 34. Olağan Kurultay’ına katılmıştı.
Kayan’ dan Kurultay değerlendirmesi
Önceki gün Lüleburgaz’a gelen Kayan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada CHP’nin 34. Olağan Kurultay’ını değerlendirdi.
CHP’nin Türkiye siyaset tarihinde her zaman öncü olduğunu belirten Kayan şöyle konuştu.
“Partimizin 34. Olağan Genel Kurultay’ı aynı zamanda Demokrasi ve Değişim kurultayı olmuştur. Kurultayın birinci gününde yapılan konuşmaların ardından Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, tek aday olarak girdiği kurultaydan yeniden Genel Başkan seçilmiştir.  Kurultay’ın ikinci gününde ise 60 kişilik Parti Meclis seçimi yapılmıştır. 60 kişilik parti Meclisi’ne 434 partilimiz  aday olmuş  ve Çarşaf Liste şeklinde yapılan seçim sonunda Parti Meclisimiz belirlenmiştir. Parti Meclisi’ne sunulan 98 kişilik genel merkez listesinden  de 52 kişi parti meclisine seçilmiştir. Yıl içinde yapılan Tüzük Kurultayı’nda olduğu gibi cinsiyet kotası ve gençlik kotası bu kurultayda da uygulanmıştır. Bu kurultay partimize yüksek bir enerji ve dinamizm yüklemiştir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ nun “Artık 2. Adam olma devri bitti. İkinci adamı halk belirler. Halkın içine girin. Partilerde ve kahvelerde bir tane CHP’li kalmayacak. Herkes halkın arasına girecek.” sözleri de CHP’nin olumlu olarak içine girdiği değişimin sinyalini vermektedir.   Artık ülkenin, aydınları, gazeteciler, emeği ile geçinen onurlu insanları CHP çatısı altında toplanacaktır. Türkiye’nin sıkıntıya düştüğü durumlarda CHP her zaman göreve hazırdır” dedi.
Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek