Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 10 Eylül 2015, Perşembe 09:14 tarihinde eklendi. 1038 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Partime destek olmak için aday adayı oldum

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimlerden CHP’den Kırklareli Milletvekili aday adayı olan Özgür Kaya, yapılan ön seçimde 14 aday adayı arasından Kırklareli altıncısı olmuştu.
Partime destek olmak için aday adayı oldum

Kırklareli genelinde Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu, Tuna Soykan,  Tayfun Erel ve Turgut Dibek’in ardından altıncı olan Özgür Kaya, Lüleburgaz’da da Turabi Kayan, Tayfun Erel ve Hakan Dedeoğlu’nun ardından dördüncü olmuştu.

Özgür Kaya, CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ön seçimden çıkan adaylarla devam edeceğiz” açıklamasının rağmen 1 Kasım seçimleri için CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı oldu.

Aynı adaylarla devam edilecek olmasına rağmen, aday olmasını da “Partime destek vermek için” sözleriyle açıklayan Özgür Kaya; “Seçilme ihtimali varken aday olmak kolaydır. Önemli olan seçilme ihtimalinin zayıf olması veya hiç olmamasına rağmen partiye destek olmak için aday adayı olmaktır. Bende iyi zaman da, kötü zamanda her zaman partimin yanında olduğumu göstermek için CHP’den Kırklareli Milletvekili aday adayı oldum” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek