Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 09 Eylül 2015, Çarşamba 09:26 tarihinde eklendi. 926 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den kuruluş yıldönümü açıklaması

CHP Lüleburgaz İlçe Örgüt Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nihal Organ, CHP’nin kuruluşunun 92. Yıl dönümü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.
CHP’den kuruluş yıldönümü açıklaması

CHP’nin Kurtuluş Savaşı veren ve devlet kuran bir parti olduğunu da belirten Organ; “CHP, aydınlık Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır” dedi.

CHP Lüleburgaz Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nihal Organ’ın yaptığı açıklama şöyle; “Cumhuriyet Halk Partisi, bağımsızlık mücadelesini yürüten Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin devamı olarak, Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923 yılında kuruldu. Kapitülasyonlar sonucu emperyalist ülkelerin pazarı durumuna düşmüş bir ülkenin kurtuluş ve kuruluşunu gerçekleştiren, dünyanın en köklü ve Türkiye’nin en eski siyasi örgütlenmesidir.

Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşundan itibaren Türkiye’nin imarında, iktisadi yapılanmasında, çok partili rejime geçişte, demokrasinin, temel hak ve özgürlüklerin gelişmesinde, sosyal devletin oluşmasında emekleri ve emek verenleriyle beraber bugünlere kadar gelmiştir.

Partimizin 92. Kuruluş yıldönümü kutladığımız bugün de, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, dünden bugüne kadar emek veren ve yarınlarda da emek verecek örgüt arkadaşlarımdan gönül verenine kadar herkesi en içten duygularımla selamlıyor, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece ilelebet var olacağı inancı ile saygılarımı sunuyorum.”

Ertan BAYER
 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek