Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 08 Eylül 2015, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1000 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den kuruluş çelengi

9 Eylül 1923 yılında kurulan ve kurulduktan 50 gün sonra da Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Cumhuriyet Halk Partisi yarın 92. Kuruluş yıl dönümünü kutlayacak.
CHP’den kuruluş çelengi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı da kuruluş yıldönümü nedeniyle yarın saat 09.00’dan itibaren  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda toplanmaya başlayacak.

Saat 09.45’te parti binasından ayrılacak olan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı saat 10.00’da  Lüleburgaz Hükümet Konağı  Atatürk Anıtı’na çelenk koyacak.

CHP’nin ülke kuran parti olduğunu beliren CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer; “CHP  Laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur. CHP’yi sevmenin altında aslında Türkiye Cumhuriyeti’ni sevmemek yatar. CHP,   Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur, sigortasıdır.   Partimizin 92. Kuruluş yıldönümü tüm parti üyelerimize ve Türkiye Cumhuriyeti’ni sevenlere kutlu olsun” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek