Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Eylül 2015, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 867 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP 1 Kasım seçimlerine hazır

MHP Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner, parti olarak erken seçime hazır olduklarını bildirdi.
MHP 1 Kasım seçimlerine hazır

Yamaner, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim için milletvekili aday adaylığı sürecinin başladığını söyledi.

Kırklareli'nden 4 kişinin aday adaylığı başvurusuyla ilgili MHP Genel Merkezi'ne yönlendirdiklerini belirten Yamaner, aday adaylığı başvurularının 6 Eylül Pazar günü sona ereceğini ifade etti.

Teşkilat olarak adaylara eşit mesafede olacaklarını anlatan Yamaner, MHP'ye gönül veren herkesi seçim sürecinde partiye destek vermeye davet etti.

Seçimlerde başarılı olacaklarına inandıklarını aktaran Yamaner, şöyle konuştu: "7 Haziran'da yapılan seçimlerde yüzde 16.3 oranında oy alarak ülkede üçüncü parti olduk. Yeniden uzun bir maratona başlıyoruz. Parti olarak erken seçime hazırız. Seçimde başarılı olacağımıza inanıyorum. Milletvekili aday adaylığı süreci bugün başladı. Başvurular 6 Eylül Pazar günü sona erecek. Genel Merkezi'mizin aldığı karara göre başvurular ücretsiz olacak. Başvuruların ilk gününde 4 kişi bizimle iletişime geçti. Onları da genel merkezimize yönlendirdik. İnşallah bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum."

Merkez İlçe Başkanı Mesut Şalk ta ülkenin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, vatandaşların ülkedeki kaos ortamını da değerlendirerek seçimlerde sağduyulu davranması gerektiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Yamaner, MHP Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Tuğçe Saatçi'nin yetki belgesini verdi.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek