Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 18 Ağustos 2015, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 1170 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumartesi mavi liste Pazar günü yeşil liste kazandı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda delege seçimleri geçtiğimiz Cumartesi günü başladı. Cumartesi günü Kocasinan Mahallesi Pazar günü Atatürk Mahallesi, dün de Dere ve Yılmaz Mahallesi delege seçimleri yapıldı.
Cumartesi mavi liste Pazar günü yeşil liste kazandı

Mavi ve Yeşil renkli listelerin yarıştığı Kocasinan Mahallesi’nde seçimleri Mavi Liste kazandı.

Kocasinan Mahallesi’nde seçilen 19 delegenin isimleri şöyle;

Necmi Arda, Emrah Arslan, Alp Aydos,  Berkay Başaran, Mehmet Bektaş,  Ayten Can, Güner Deniz, Gürkan Direk, Osman Cumhur Esen, Murat Barış Gülay,  Pınar Gülbaş,  Cihat Işık,  Halil İbrahim Kurtulmuş,  Halime Kuruoğlu,  Suat Kuzu,  Bilginay Organ,  Yusuf Altınay Pişkinoğlu,  Aylin Yürükoğlu, Berna Yüksel

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda  Pazar günü de oldukça hararetli bir delege seçimi var. Lüleburga Merkez’de 24 kongre delegesi ile en fazla delegesi olan Atatürk Mahallesi’nde Mavi Liste ile Yeşil Liste yarıştı.

Seçim sonunda Atatürk Mahallesi’nde seçim 24 delege Yeşil Liste’den oldu.

Atatürk Mahallesi’nde seçilen 24 delegenin isimleri şöyle;

Behzat Akar, Gürol Aygün, Safiye Birkaya, Nami Boyacoğlu, Feray Bulur, Halil Çakar, Birsen Dündar, Atilla Ercan,  Sercan Ermut, Süleyman Furuncu,  Gülcan Gündüz, Erol Harman,  Merih Kabaağaç, İlker Kocaoğlu, Ebru Sayar, H. Fehmi Sevinç,  Hatice Soyelçin, Aydın Sönmez,  Hamit Süzücü,  Şenay Şirin,  Murat Tunalı,  Hasan Uslu, Nazif Uslu,  Özgün Zengin

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda dün gün içinde Dere ve Yılmaz Mahallesi Delege seçimleri gece de Eskitaşlı ve Yenitaşlı köylerinin delege seçimleri yapıldı.

CHP’de bugün gündüz Özerler Mahallesi delege seçimleri gece de Alacaoğlu ve Çengelli köylerinin delege seçimleri yapılacak.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer; “Seçilen delege arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek