KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 17 Ağustos 2015, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1466 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de delege seçimleri başladı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda mahalle delege seçimleri önceki gün Kocasinan Mahallesi Delegesi Seçimleri ile başladı.
CHP’de delege seçimleri başladı

7 Haziran 2015 tarihinde CHP’ye 2 bin 723 oy çıkan Kocasinan Mahallesi’nde üyeler 19 kongre delegesi-54 önseçim delegesi seçti.

CHP’nin delege seçimleri Pazar günü de Atatürk Mahallesi ile devam etti.  7 Haziran 2015 tarihinde CHP’ye 3 bin 506 oy çıkararak Atatürk Mahallesi’nde CHP’li üyeleri 24 kongre delegesi-70 ön seçim delegesini belirledi.

CHP’de bugün Dere Mahallesi, Yılmaz Mahallesi delege seçimleri akşama da  Eskitaşlı ve Yenitaşlı köylerinin delege seçimleri yapılacak.

Delege seçimleri ile ilgili olarak bilgi aldığımız CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer yaptığı açıklamada; “Genel Merkez’den gelen mesajla delege seçimlerinin yapılacağı belirtildi. Ülkemizde yaşanan siyasi belirsizliğin gelişimine göre TBMM  Yeniden Seçim Kararı aldığında Genel Merkez’in yapacağı toplantı ile örgüt içi seçimlerle ilgili kararını örgütlere bildirecek bizde çalışmalarımız bu şekilde yapacağız” dedi.

CHP’de Cumartesi günü başlayacak delege seçimlerinde oldukça hareketli saatlerin yaşandığı gözlerden kaçmadı.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek