Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 14 Ağustos 2015, Cuma 17:10 tarihinde eklendi. 1255 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den ikinci son dakika

Ülkemizde yaşanan siyasi belirsizlik CHP’de yapılacak olan örgüt içi seçimleri iptal ettirmişti. CHP Genel Merkezi 15 Ağustos 2015 tarihinde saat 16.30’da örgütlere seçimlerin iptal olduğunu saat 17.30’da ise kongre sürecinin devam edeceğini mesajla gönderdi.
CHP’den ikinci son dakika

CHP Lüleburgaz İlçe Bakanı Avukat Alaaddin Güncer yaptığı açıklamada; “Partimize 15 Ağustos 2015 tarihinde saat 16.30’da ulaşan Acil Genelge’de ülkemizde yaşanan siyasi belirsizlik ve yeniden seçim olma ihtimali nedeniyle ilçe seçimlerinin ikinci bir karara kadar ertelendiği belirtildi. Bu nedenle bizde Lüleburgaz ilçe örgütü olarak 15 Ağustos 2015  Cumartesi günü Kocasinan Mahallesi seçimleri ile başlayacak olan delege seçimlerini partimizin ikinci bir kararına kadar ertelemiştik. Ancak bir saat sonra 17.30’da gelen mesajda kongre sürecinin devam edeceği duyuruldu. Bu nedenle bizde 15 Ağustos 2015 Cumartesi günü Kocasinan Mahallesi ile başlayacak olan delege seçimlerine devam edeceğiz” Dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, parti genel merkezinden kendisine ulaşan ikinci bilgiyi de sosyal medyadan paylaştı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek