Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 29 Temmuz 2015, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 924 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Jandarma Kaynarca’da rekor kırdı

Kırklareli İl Jandarma ekiplerinin Pınarhisar Jandarma ekipleri ile birlikte yaptıkları operasyonda toplam 986 bin kök hint keneviri yakalandı. Ele geçirilen bu miktar bölge rekoru oldu.
Jandarma Kaynarca’da rekor kırdı

Çalışma ile ilgili Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu maddelerle mücadele kapsamında yapılan istihbari ve operasyonel faaliyetler neticesinde;  27 Temmuz 2015 günü, Kırklareli ili Pınarhisar ilçesi Kaynarca beldesi Manastır  Kurudere mevkiinde E.Ö. isimli şahsa ait tarla içerisinde 882.000 kök ve S.K. isimli şahsa ait tarla içerisinde 104.000 kök olmak üzere toplam 986.000 kök yasa dışı kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Meydana gelen olay ile ilgili E.Ö. ve S.K. isimli şüpheliler alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılmış olup, ele geçirilen kenevir bitkileri İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yerinde yakılarak imha edilmiştir. “

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek