Lüleburgaz motifleri sergisi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’dan Altıyol’a ziyaret
Aziz Yıldırım’a Lüleburgaz’da coşkulu karşılama
Bu haber 21 Temmuz 2015, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 994 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 2. Lig Beyaz Grup'ta

2015-2016 Sezonu Spor Toto 2.Lig’de mücadele edecek olan Kırklarelispor'un da aralarında bulunduğu Spor Toto 2. ve 3. Lig'de gruplar belli oldu. TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde yapılan kura çekimini TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar ve Genel Sekreter Kadir Kardaş gerçekleştirdi
Kırklarelispor 2. Lig Beyaz Grup'ta Kura çekiminin ardından Kırklarelispor Beyaz Grup'ta yer aldı. 2. Lig'de 36 takım, 3. Lig'de ise 57 takım 2015-2016 sezonunda boy gösterecek.

İşte 2. Lig'de oluşan gruplar:

Beyaz Grup: Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Bandırmaspor, Bayrampaşa, Bugsaş Spor, Fethiyespor, Hatayspor, İstanbulspor, Kahramanmaraşspor, Kırklarelispor, Konya Anadolu Selçukluspor, Menemen Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Orduspor, Pazarspor, Pendikspor, Sarıyer, Ümraniyespor.


Kırmızı Grup: Ankara Demirspor, Aydınspor 1923, Bucaspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Eyüpspor, Fatih Karagümrük, Gümüşhanespor, İnegölspor, Kartalspor, Keçiörengücü, Kocaeli Birlik Spor, Manisaspor, MKE Ankaragücü, Sivas Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu, Tepecikspor, Tokatspor, Tuzlaspor.

‘FİKSTÜR BUGÜN BELLİ OLACAK’

2015-2016 Sezonu Spor Toto 2. ve 3. Lig Fikstürü, 21 Temmuz 2015 Salı günü çekilecek.

TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşecek fikstür çekimi saat 14:00'te başlayacak.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek