KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 09 Temmuz 2015, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 1210 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaset skandalı sosyal medyayı salladı

İlçemizde faaliyet gösteren özel bir sağlık kuruluşunda, geçtiğimiz hafta içerisinde meydana gelen bazı olaylar, soruşturmayı yürüten resmi kurum tarafından “gizli” olarak nitelendirilince, sosyal medya da büyük ilgi gördü.
Kaset skandalı sosyal medyayı salladı

Edinilen bilgiye göre; söz konusu kurumda çalışmak olan bazı doktorların, ilaç mümessilleri ile ilişkileri olduğu ileri sürülmüş, bu mümessillerden birinin  bu ilişkileri kayıtlı  CD’ler  ile resmi makamlara sunarak, ortaya çıkardığı iddia edilmişti.

Soruşturmayı yürüten resmi makamların, dosyanın sunulmasının ardından “GİZLİ SORUŞTURMA” olarak delilleri araştırdığı öğrenilirken, konuyu duyan çok sayıda vatandaşımızın sosyal medyada konuyu ortaya  attığı ve tartışma konusu yaptığı gözlemlendi.

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek