Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Temmuz 2015, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 1643 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çamlıkta sıkıntı devam ediyor

Lüleburgaz Devlet Hastanesi ve Endüstri Meslek Lisesi yanında bulunan çamlık civarında oturan vatandaşların buraya gelen gidenler nedeniyle yaşadığı sıkıntı devam ediyor.
Çamlıkta sıkıntı devam ediyor

Ramazan Ayı’ndan önce bu sıkıntıda daha fazla olduğu, bayramdan sonra da artacağını belirten vatandaşlar;  çamlığa gelen bazı kişilerin piknik yapıp alkol aldıktan sonra çevreyi rahatsız ettiklerini söylediler.

Fazla alkol alan kişilerin kendini kaybettikten sonra sağa sola küfür etkinlerini ve çamlıkta apartmanların gözü önünde buraya işediklerini de belirten vatandaşlar sıkıntılarını şöyle anlattılar; “Buraya  yasak tabelası konuldu. Okul duvarının yıkılma tehlikesi olduğu için cadde trafiğe kapatıldığı halde arabalar hala kullanmaktadır. Ayrıca çamlık bölgesi, sağlık bakanlığına ait alanla Ramazan Ayı’ndan  önce bir hayli yoğundu.  155’i  aradığımız halde yetersiz kalmaktadır. Polisler geliyor kovuyorlar, ama 15-20 dakika sonra aynı şekilde tekrar geliyorlar ve içki içip çevreyi rahatsız ediyorlar.   Ramazan’ın bitiminden sonra yine bu olayların yaşanmaması için Kırklareli Valiliği, Lüleburgaz kaymakamlığı, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’nın bu konuda gereğini yapması için ortak  çalışmalarını bekliyoruz. Gazetenizde bu sıkıntımıza yer verirseniz seviniriz”

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek