Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 30 Haziran 2015, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 8462 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Kaymakamı değişti

İçişleri Bakanlığı'nda yapılan atamalarla çok sayıda vali yardımcısı ile kaymakamın görev yeri değiştirildi.
Lüleburgaz Kaymakamı değişti

Birinci ve üçüncü derece kadrolara yapılan söz konusu atama kararları, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Kırklareli Vali Yardımcısı Aslı Kuzulu 1. Derece Kadrolu Hukuk Müşavirliğine, Isparta Vali Yardımcısı Tahir Demir ile Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ ise Kırklareli Vali Yardımcılığına atandı.

Lüleburgaz ve Babaeski Kaymakamları değişti

2010 yılından beri Lüleburgaz Kaymakamı olan Cemalettin Yılmaz, Gaziantep ilinin Şahinbey İlçesi Kaymakamlığına atanırken yerine Ankara Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya atandı.

Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan Gaziantep Vali Yardımcılığına atanırken yerine Karabük Vali Yardımcısı Tarkan Keskin Babaeski Kaymakamlığına atandı.

Mustafa Kaya kimdir  ?

1966 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğan Mustafa Kaya,  İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1990 yılında mezun oldu.

1992 yılında Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.

Üç yıllık aday sürecini tamamladıktan sonra 1995 yılında Bartın-Ulus kaymakamlığına atandı.

 Ulus Kaymakamlığı sonrasında sırasıyla Adıyaman-Çelikhan, Kastamonu-Küre, Batman Vali Yardımcılığı ve Muğla-Datça Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

2010 yılından bu yana Beypazarı Kaymakamlığı görevini yapan Mustafa Kaya, 28 Haziran 2015 Pazar günü imzalanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile Lüleburgaz Kaymakamlığı’na atandı.

Belgin Kaya  ile evli olup, Mehmet Sefa, Halit ve Adahan adında üç çocuk sahibi olan Lüleburgaz’ın yeni Kaymakamı Mustafa  Kaya İngilizce biliyor.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek