Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 30 Haziran 2015, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 1049 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kar uğruna görmezden gelinen halk sağlığı!

Toprağın, suyun… ne olduğunu bilmeyen, bunu da önemsemeyen yöneticiler oldukça bu ve benzeri görüntülere engel olmak mümkün olmayacak. Atık suları gerektiği gibi arıtmaksızın doğaya “bypass” etmek aslında canlı hayatını “bypass” etmektir. Bu gerçeğin farkına varmalıyız.
Kar uğruna görmezden gelinen halk sağlığı!

Böyle gittiği taktirde yaşanacak temiz bir çevre kalmayacak. Yüzlerce defa yazmamıza rağmen gerekli tedbirlerin yeterince alınmaması sonucunda yaşananlar ortada! Tarım topraklarımızı kaybettiğimizde neler olacağını iyi düşünmek zorundayız. Kendimizi düşünmesek bile çocuklarımızı düşünmek zorundayız. Her şeyin para olmadığı gerçeğini sağlığımızı kaybettiğimizde anlıyoruz. Daha geç olmadan gereğini yapmak sağlıklı, mutlu ve güzel günler için mutlaka çaba göstermeliyiz.

 

 

GELECEĞİNE SAHİP ÇIK!

 

Hakan Dedeoğlu - Lüleburgaz

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek