Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 26 Haziran 2015, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 825 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de 35. Büyük Kurultay Aralık ayında olacak

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MHK) geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yapılması planlanan ancak Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle Parti Meclisi (PM) kararıyla bir yıl ertelenen 35. Olağan Kurultay’ın Aralık ayında yapılması kararlaştırıldı.
CHP’de 35. Büyük Kurultay Aralık ayında olacak

 16 Haziran 2015 tarihinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, toplanan  CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK)  Kurultay Takvimi’ni karara bağladı.

CHP’nin kurultay takvimi 20 Haziran 2015 tarihinde başladı ve 20 Aralık 2015 tarihinde tamamlanacak.

Takvime göre 1 Temmuz 2015 tarihinde üye listeleri askıya çıkacak. Ve ilçelerde delege seçimleri tamamlanacak.  Takvime göre Ağustos ayı içinde ilçe kongrelerinin tamamlanması gerekiyor.

Yine CHP’nin seçim takvimine göre Eylül ve Ekim ayları içinde İl Kongreleri tamamlanacak. Kurultay Delegeleri’nde İl Kongrelerinde belirlenecek.

CHP’nin 35. Büyük Olağan Kongre’si de Aralık ayı içinde tamamlanacak.

İlçe Başkanlığı’nda bir açıklama yok

CHP Genel Merkezi’nde seçim takviminin açıklanmasının ardından CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde herhangi bir hareket olmaması üyeleri telaşlandırdı.

Gazetemizi arayan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı üyeleri; “CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda iki Pazartesi oldu toplantı yapılmıyor.  Bu pazartesi mutlaka toplantı yapılması gerekiyor. Çünkü 1 Temmuz’da üyeler askıya çıkacak” dediler.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer’de gazetemize yaptığı açıklamada; “25 Haziran 2015 Perşembe günü saat 16.30’a kadar CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na ulaşan herhangi bir genelge yok. Gelince ivedi olarak üyelerimize mesaj atılarak duyurulacaktır” dedi.

 

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek