Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 09 Haziran 2015, Salı 09:06 tarihinde eklendi. 954 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de seçim değerlendirmesi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
CHP’de seçim değerlendirmesi

Toplantıya Vekilliği yemin töreninden sonra sona erecek olan CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, önceki gün yapılan seçimlerde CHP’den Kırklareli Milletvekili seçilen Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaadin Güncer, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu ile milletvekili aday adayı olan Tayfur Erel, Özgür Kaya ve parti üyeleri katıldı.

Toplantıda yapılan konuşmalarda CHP’nin Kırklareli’de iki milletvekilini koruduğu belirtilirken AK Parti’nin tek başına iktidar olamamasının da Türkiye açısından iyi olduğu anlatıldı.

Yeni seçil vekiller Turabi Kayan ve Vecdi Gündoğlu ile vekilliği sona erecek olan Turgut Dibek hep birlikte Vize’ye geçtiler.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek