Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 08 Haziran 2015, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 2009 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Balkan-Rumeli Trakya buluşması 14 Haziran’da

Lüleburgaz Belediyesi’nde 14 Haziran’da Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği (BALGÖÇ) Lüleburgaz Başkanlığı ile Sakızköy Korusu’nda büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.
Balkan-Rumeli Trakya buluşması 14 Haziran’da

Konuyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan BAL GÖÇ Lüleburgaz Yönetim Kurulu Başkanı Veli Öner; “Lüleburgaz Belediyesi ve Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği: “Balkan Rumeli Trakya Buluşması”  etkinliği bağlı olduğumuz Balkan Türkleri Federasyonu’nun da desteklediği bir organizasyon. Etkinliği Bulgaristan ve Batı Trakya’dan çeşitli folklor ekiplerinin yanı sıra Faruk Yılmaz ve İkizler Grubunun konseri olacak. Piknik ve festival havasında geçecek olan etkinliğin   2 saatini TEK Rumeli canlı olarak yayınlayacak. Etkinliğe yurt dışından Türk asıllı milletvekilleri de katılacak. Etkinlik Sakızköy Korusu ve Piknik Alanı’nda yapılacak. Saat 12:00 de başlayacak etkinlik  gün boyunca devam edecek. Dev sahne ve led ekran kurulacak.  Bütün Trakya ve ülke genelinde faaliyet gösteren göçmen derneklerinin  de katılacağı festivale bütün halkımız davetlidir.”Dedi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek