HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 13 Temmuz 2012, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 1310 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çiftçi yıldırım mağduru

Lüleburgaz Toprak Mahsulleri Ofisi’nin açılmaması nedeniyle Lüleburgazlı Çiftçiler, ürünlerini ya Ahmetbey Beldesi’nde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi Ajansı’na götürüyor ya da Lüleburgaz Ticaret Borsası LİDAŞ alım depolarına götürüyordu.
Çiftçi yıldırım mağduru
Lüleburgaz’da önceki gün etkili olan gök gürültülü sağanakla yağışlı hava da Ahmetbey Toprak Mahsulleri Ofisi Ajansı’nın de enerji aldığı elektrik trafosuna yıldırım düştü.
Yıldırım düşmesiyle birlikte elektrik trafosundan Toprak Mahsulleri Ofisi Ahmetbey Ajansı’na bir süre elektrik verilemedi. Elektrik verilmediği sırada ajans alım yapmadı. Ajans önünde uzun kuyruklar oluştu.
Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek