Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 05 Haziran 2015, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1158 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turabi Kayan doğduğu köyde törenle karşılandı.

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden 25.dönem CHP Kırklareli Milletvekili Adayı Turabi Kayan,doğup büyüdüğü Lüleburgaz'a bağlı Yenibedir Köyü'nde davullu zurnalı törenle karşılandı.
Turabi Kayan doğduğu köyde törenle karşılandı.

Turabi Kayan'ı köy meydanında, köyün muhtarı, üyeler ve köy halkı karşıladı.

Köy meydanında kısa bir konuşma yapan Kayan, burada ekibi ile birlikte Evrensekiz Belde'sine geçti.

Evrensekiz'de belediye başkanı ve belde başkanı tarafından karşılanan Kayan, burada yaptığı konuşmada ağırlıklı olarak çiftçi ve esnaf sorunlarına değindi.

Geleceği çiftçi ve esnaflarla birlikte kuracaklarını ifade eden Kayan, iktidar olduklarında ithalata dayalı tarım politikalarını terk ederek hayvancılığı teşvik edeceklerini, çiftçiye mazotu 1.5 liradan vereceklerini , çırak ve kalfaların SGK primlerinin devlet tarafından ödeneceğini belirtti.

Evrensekiz Beldesi'nden sonra Çiftlikköy'e geçen Turabi Kayan, iktidarlarında Ergene'de kirlilik sorununun yaşanmayacağını, uzmanlarla el ele vererek çevre sorunlarını bir bir çözeceklerinin altını çizdi.

                                    İşsizi olmayan bir Türkiye yaratma gayreti içinde olduklarını; uygulayacakları politikalar sayesinde, üreten bir ekonomi yaratacaklarını söyleyen Kayan, emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye vereceklerini yineledi.

İktidarlarında kadına şiddet, kincilik, hoşgörüsüzlük, zorbalık ve yolsuzlukların biteceğini vurgulayan  Kayan, Türkiye'yi yaşanmaz hale getirenlerin neden olduğu bütün dertlerin ve sıkıntıların kökünü kazıyacaklarını söyledi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek